Spider Solitaire 2 Suits – Opnieuw Inladen
Indien het laadscherm blijft hangen klik dan op “spel opnieuw inladen” om het opnieuw te starten


Spider Solitaire 2 Suits Gratis Online Spelen

Spider Solitaire 2 Suits, ook wel bekend als Spider Solitaire 2 kleuren, is een uitdagendere variant van het standaard Spider Solitaire spel wat je met een kleur speelt. In deze versie speel je met kaarten van twee verschillende kleuren, meestal schoppen en harten. Als je al bekend bent met Spider Solitaire 1 Suit en een grotere uitdaging zoekt, is deze 2-kleurenversie een geweldige volgende stap. Speel hier Spider Solitaire 2 kleuren online om te genieten van deze boeiende variant van patience.

Wat is Spider Solitaire 2 Suits?

Spider Solitaire 2 Suits is een evolutie van het traditionele Spider Solitaire kaartspel, waarbij het gebruik van kaarten van twee verschillende kleuren het spel aanzienlijk complexer maakt. Dit voegt een nieuwe laag van uitdaging en strategie toe, ideaal voor spelers die een stapje verder willen gaan.

Hoe werkt Spider Solitaire 2 Suits, de Spelregels

In Spider Solitaire 2 Suits speel je met twee volledige kaartspellen, maar nu met twee kleuren in plaats van één. Dat betekent dat je in totaal met 104 kaarten speelt, 52 van elke kleur. Net als bij de 1 Suit Spider Solitaire versie is het doel om complete sequenties van koning tot aas te maken, maar nu voor beide kleuren.

Afbeelding van Speelveld Spider Solitaire Big 2

Doel

Het doel bij Spider Solitaire 2 Suits blijft hetzelfde: complete sequenties van koning tot aas vormen, maar nu in twee kleuren.

De layout

De lay-out of Tableau is gelijk aan de 1-kleurenversie; je begint met 54 kaarten verdeeld over tien kolommen.

Spelverloop

Ook het spelverloop is vergelijkbaar, maar de aanwezigheid van twee kleuren maakt het complexer om sequenties te bouwen en kaarten vrij te spelen.

De Trekstapel

Bij deze twee kleuren versie klik je op de trekstapel om nieuwe kaarten te verdelen als je vastloopt.

Wat mag niet?

De regels zijn vergelijkbaar met de andere versies van Spider Patience, met als uitzondering dat je nu rekening moet houden met twee verschillende kleuren bij het maken van sequenties.

Beste Strategie voor Spider Solitaire 2 Suits

De beste strategie voor Spider Solitaire 2 Suits is vergelijkbaar met die voor de 1 Suit-versie, maar extra voorzichtigheid is geboden vanwege de complexiteit die de tweede kleur met zich meebrengt. Het vrijmaken van kolommen blijft essentieel, maar je moet nu ook rekening houden met de kleurverdeling en het evenwichtig vrijspelen van beide kleuren.

Meest Gestelde Vragen

Meest gespeelde Solitaire spellen

Naast Spider Solitaire 2 Suits zijn Klondike Patience en Freecell de meest bekende en gespeelde Patience spellen ter wereld. Van beide spellen hebben we meerdere versies beschikbaar op deze website. Op het gebied van Spider Solitaire bieden we ook de Spider Solitaire 1 Suits versie

Traditionele Patience Spellen

Ben je op zoek naar iets anders dan de bekende kaartspellen voor 1 persoon? Probeer dan eens Pyramid Solitaire (het spel waarbij het tableau op een pyramide lijkt) of TriPeaks Solitaire (Hierbij bestaat het Tableau uit 3 pieken). Varianten die wel iets weghebben van Spider Solitaire zijn onder andere Forty Thieves en het heel makkelijk uit te spelen Simple Simon.

Microsoft Solitaire Replica’s

We hebben 3 replica’s van de ouderwetse Windows Solitaire spellen te weten Patience Windows XP (Klondike), Spider Solitaire Windows 10 (De Windows 10 replica van Spider Solitaire) en Freecell Windows 98. Deze kun je allemaal gratis spelen zonder reclame op onze website.