Classic Patience Spelen Gratis Online

Classic Patience is een andere naam voor Klondike Solitaire of Klondike Patience. Classic Patience ofwel Klassiek Patience kun je hier spelen in 2 versies: Deel 1 en Deel 3 met het enige verschil hoeveel kaarten je per beurt mag omdraaien. Speel hier onze versie van Patience!

Iedereen kent wel een paar basis trucs om grotere winstkansen te hebben bij classic Patience spelen. Wij hebben er ook enkele minder bekende tussen gegooid om een echte pro te worden, zodat je elk mogelijk spel kunt winnen en zelfs met een patience spel zoals Freecell.

Afbeelding van Speelveld Layout Klondike Solitaire

Eerste Hulp Bij Classic Patience Spelen

Een eerste tip om beter te worden in Gratis Patience Klassiek spelen is om meteen kaarten van de stock te nemen. Zo geef je jezelf meer mogelijkheden en moet je alleen nog beslissen welke de beste is.
Ook raden we je aan om elke aas en twee meteen naar de aflegstapel te spelen. Vanaf je alle azen van een kleur hebt, kun je elke drie van de andere kleur ook veilig wegspelen. Zo zorg je er voor dat er geen onnodige kaarten zijn die je spel opstoppen tijdens classic Patience spelen.

Een laatste basis hint is om altijd de stapels met de meeste omgedraaide kaarten eerst leeg te halen. Dit kun je bij classic Patience spelen natuurlijk alleen maar doen als je de keuze hebt. Onthoud dat hoe meer kaarten er in het spel zijn, hoe beter je bezig bent. Onbekende info speelt je altijd tegen.

Geavanceerde Tips voor het spelen van Patience

Dan gaan we nu over naar de hints die je tot een professionele speler kunnen maken. Je zult jezelf beginnen te vervloeken dat je deze zaken nooit zelf had ontdekt tijdens het classic Patience spelen. Sommige zijn echt wel heel voor de hand liggend, maar je moet er aan denken.

Maak geen lege stapels als je geen heer klaar hebt liggen om er naartoe te plaatsen. Zoals je wel weet is het vitaal tijdens classic Patience spelen om zoveel mogelijk mogelijkheden te behouden. Het is niet nodig om altijd alle zetten te doen die je kunt maken. Zolang je de kaart op de lege stapel laat liggen, heeft deze een functie en heb je plaats om een andere kaart heen te spelen.

Dit overlapt eigenlijk met de volgende tip dat je gewaar moet zijn waar elke kaart zich bevindt. Als je bijvoorbeeld al een stapel hebt tijdens classic Patience spelen waar een koeken vijf op een klaveren zes ligt. Nu weet je dat op de schuppen zes alleen nog de harten vijf geplaatst kan worden.

De enige reden om deze daar niet meteen te plaatsen, is omdat je mogelijk een kleur naar de aflegstapel probeert te krijgen en de beschikbare zes je hier een voordeel bij geeft. Dit is een manier die je uit de nood kan helpen om bij classic Patience spelen gedekte kaarten toch vrij te krijgen, ook al mis je een vitale kaart om deze stapel naar te verplaatsen.

Zo zie je maar, classic Patience spelen is meer dan puur geluk. Met de juiste mindset maak je veel meer mogelijkheden voor jezelf die je het spel kunnen laten winnen. Als bonus tip, kunnen we je ook meegeven dat zetten ongedaan maken een enorm hulpmiddel is wanneer je digitaal speelt.