Gratis Patience

Na het een dertigjarig bestaan, heeft het gratis Patience spel van Microsoft veel veranderingen ondergaan. Veel mensen zijn er niet meer over te spreken hoe slecht het geworden is. Daarom zijn er verschillende alternatieve websites waar je Classic Patience old school kunt spelen.

Om af te sluiten hebben we ook een aantal leuke weetjes over Patience en Freecell spellen voor je opgezocht. Je zult versteld staan waar de namen van al deze kaartspellen van komen.

Waar kun je het beste Gratis Patience Spelen?

Patience nl

De beste en grootste site van Nederland als het gaat om online patience spelen. Alle bekende varianten die je kunt spelen vind je op Patience nl maar vooral voor Klondike raden we je aan om onze vrienden website eens te bezoeken.

Google Solitaire

Om zich ook in de competitie te begeven, heeft zelfs Google een site waar je kunt gratis Patience spelen. Deze is heel gemakkelijk te bereiken, al wat je moet doen is “Solitaire” googelen en je kunt meteen beginnen spelen. Klik start en je krijg de optie om een gemakkelijk of moeilijk spel te starten.

247 Solitaire

Een perfect gratis Patience spel voor zowel mobiele spelers als mensen aan de computer. Je vindt er verschillende varianten van de solitaire kaartspellen om op je eentje te spelen en de tijd te doden. Bovendien kun je bijna alles aanpassen naar je eigen wensen.

Ook is het een hele ervaring die je toe laat om statistieken te bekijken. Zo kun je zien hoe hard je aan het verbeteren bent met je gratis Patience kunsten.

Card Game Patience

Het meest toegankelijke platform, waar iedereen van jong tot oud gratis Patience kan spelen. Naast de solitaire kaartspellen worden ook andere spellen als poker, blackjack, sudoku en kruiswoordpuzzel aangeboden.

Solitaired

Dit is de gratis Patience uitblinker als het komt op het aantal verschillende kaartspellen die je kunt spelen. Bij de laatste telling had Solitaired 546 varianten. Dat is genoeg om elke weekdag een nieuw spel te proberen voor twee jaar aan een stuk. Zo geraak je nooit verveeld op je kantoor.
Je kunt een profiel aanmaken en je gratis Patience spel opslaan om er later mee verder te gaan. Ook komt het met de meest complete statistieken.

Leuke Weetjes over Patience Spellen

● Professionele solitaire spelers kunnen tot $ 250.000 per jaar winnen. Dit doen ze niet door gratis Patience te spelen, maar toernooien waar ze heel goed voor betaald worden.
Klondike, wat een andere naam is voor het bekende Patience kaartspel, is genoemd naar een regio in Canada. Deze regio is bekend voor een goudkoorts.
● Spider heeft dan weer zijn naam gekregen omdat je acht stapels moet maken, wat gelijk is aan de acht poten van een spin.
● Het woord solitair komt uit het Latijnse woord “solitarius” wat zeer toepasselijk isolatie en alleen betekend. De term werd voor het eerst gebruikt in de 18de eeuw toen de kaartspellen aan populariteit wonnen.
● Patience is uitgevonden in de 18de eeuw in Duitsland of Scandinavië. Lang voor je gratis Patience online kon spelen dus en net op tijd voor de industriële revolutie die de stroming een duwtje in de rug gaf.